Drage planinarke i planinari,

u cilju realizacije planiranih aktivnosti Društva, vašeg izvršavanja obaveza kao i korištenja prava koja imate kao članovi Društva, a sukladno važećem Statutu, obavještavamo sve članove da se uplate članarine za 2021. godinu (koji iznosi su objavljeni na Internet stranicama Društva) mogu obaviti zaključno s 01.03.2021. godine. Zbog trenutne situacije s pandemijom i važećih preporuka, poželjno je uplate izvršiti putem Internet bankarstva na račun Društva.

U koliko se do navedenog roka stvore uvjeti za to, uplate i preuzimanje iskaznica i markica će se moći vršiti i osobno svake srijede u prostorijama Društva od 19.00 – 20.00 sati, o čemu ćete biti obavješteni.

Do tada, preuzimanje članskih markica i iskaznica moguće je prilikom organiziranih izleta ili po dogovoru.

Nakon navedenog roka, bez uplate članarine nećete moći koristiti prava određena Statutom.

Svi oni koji još nisu uplatili članarinu za 2020. godinu, mogu to učiniti zaključno s 17.01.2021. godine, nakon kojeg datuma će svi oni koji to nisu učinili biti brisani iz članstva u Društvu. U slučaju višemjesečnog izbivanja iz RH zbog opravdanih razloga, o isključenju iz članstva će odlučivati Izvršni odbor Društva za svaki slučaj posebno.

Vedro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)