Opća planinarska škola  HPD Runolist – Zagreb 

POSTANI PLANINAR

  Prijavite se   🙂

 

Upiši se

HPD „Runolist“ organizira:                     
Opću planinarsku školu                                          

Upisi u školu traju do popunjenosti predviđenog broja polaznika i obavljaju se srijedom od 19.00 sati u prostorijama HPD-a Runolist, Ribnjak 2 ili putem interneta. Broj upisanih polaznika OGRANIČEN je na 35.

Cijena škole je ______  kn, u koju cijenu nisu uračunati troškovi izleta.

Cijena jednodnevnih izleta cca: 60 do 120 kn, dvodnevnih cca: 150 do 250 kn.

Da bi pohađali školu morate biti član H.P.D. „Runolist„ 

Plaćanje članarine za tekuću godinu se obavlja kod upisa (članarina: zaposleni 100 kn + 20 kn iskaznica đaci/umirovljenici 50 kn + 20 kn iskaznica, nezaposleni 70 kn + 20 kn iskaznica.)

Plaćanje škole i članarine može se izvršiti pojedinačno ili zajedno srijedom od 19.00 do 19.30 sati u prostorijama Društva ili putem interneta na broj računa: IBAN: HR6325030071100017294 na ime HPD Runolist Zagreb, Zagreb, Ribnjak br. 2. Svrha uplate je članarina za 2021 + iskaznica (za one koji još nisu učlanjeni) i plaćanje OPŠ-e (ako se uplaćuje sve zajedno).

Ukoliko pojedinac tijekom škole želi prekinuti školovanje zbog privatnih, poslovnih ili zdravstvenih razloga, H.P.D „Runolist“ nije dužno vratiti novac uplaćen za školu.

Predavanja i izleti su obavezni. Za dobivanje diplome potrebno je prisustvovati na 8 od 9 predavanja, odnosno sudjelovati na 8 od 9 izleta.

Predavanja su srijedom s početkom u 18.00 sati u prostorijama HPD-a „Runolist“ na adresi u Zagrebu, Ribnjak 2 / prostorija za sastanke (podrumski dio).

Izleti su nedjeljom (moguće i subotom), odnosno subotom i nedjeljom ako su dvodnevni.

Voditelj škole i glavni vodič izleta zadržavaju pravo izmjene izleta što je uvjetovano vremenskim ili drugim (ne)prilikama.

Obavezno je imati osnovnu opremu za pohađanje škole: gojzerice, ruksak i štapove, a ostala oprema se upotpunjuje postupno sa stjecanjem planinarskog iskustva. U ruksaku je potrebno imati minimum 2 l vode.

Podjela diploma održat će se po dogovoru i programu Društva.

Sva pitanja nam slobodno postavite na e-mail ili na mobitel.

Voditelj škole: Zoran Filipović; hpd.runolist@gmail.com , Mobitel: 091/5333472

Foto galerija

Sve OPŠ generacije