Planinarenje i zdravlje ljudi - anketa

Drage planinarke i planinari,

prateći razvoj situacije povodom širenja virusa COVID-19, a vodeći se temeljnim načelima Društva o sigurnosti svih članova i prihvaćanjem odgovornog ponašanja u ovakvim situacijama, Izvršni odbor Društva je donio odluku o nastavku aktivnosti vezano za održavanje Društvenih izleta i Opće planinarske škole. Temeljem te odluke, sačinjena je korekcija godišnjeg Plana izleta koja je objavljena na stranicama Društva gdje možete vidjeti sve izlete u najavi do kraja ove godine.

Opća planinarska škola započinje 16.09.2020. i završava 22.11.2020. godine a održavat će se u prostorijama Društva srijedom od 18.00 – 20.00 sati sukladno epidemiološkim uputama kao i na izletima.

Tijekom održavanja opće planinarske škole, redovni sastanci Društva održavat će se svake srijede s početkom u 20.30 sati.

U duhu pozitivnih razmišljanja i želja za nastavkom rada, pozivamo i vas na odgovorno ponašanje, a o svim eventualnim korekcijama plana aktivnosti zbog možebitnih novih epidemioloških uputa ili zabrana biti ćete promptno obavješteni.

Sve upite možete poslati na mail hpd.runolist@gmail.com društva ili na telefon +385 915333472

Predsjednik HPD Runolist

Zoran Filipović

Komentar o “Obavijest 7.9.2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)