Ivanščica – 23.8.2020.

Ivanščica

Osvrt na izlet

Ivanščica 23.8.2020.

Iako je Vakula 2 dana prije najavljivao veliku kišu i nevrijeme, nas je to jutro dočekala jedino nešto niža temperatura i poluoblačno.. Idealno za hodanje.
Proljetos sam postala član HPD Runolist međutim ovaj izlet je bio prvi na koji sam odlučila ići s Društvom. Nisam imala neka očekivanja, jednostavno me zanimalo kako to izgleda kad ne bauljaš solo po Medvednici ili u društvu svojih prijatelja po okolnim planinama. Od prvog trenutka kad smo se svi okupili na kavi u Ivancu osjetila sam opuštenu i prijateljsku atmosferu i bila zadovoljna svojom odlukom. Put vrha smo se uputili oko 9:20 po stazi Žgano Vino – Mrzljak – Pasarićev dom i uz kraće pauze na vrh stigli nešto iza 11 sati. Bilo je prilično friško i vjetrovito, pa se tražila i jakna više. Malo smo se okrijepili, pofotkali i u podnožje se vratili oko 14:30.

Sve je bilo odlično organizirano, vrlo otpušteno ali “ko po špagi”. Što se tiče tempa hodanja, iako je ekipa kondicijski bila raznovrsna, tempo hodanja omogućio je da je grupa bude konstantno homogena.. Uz 3 vodiča nisam manje ni očekivala 🙂.

Zanimljiv izlet, zanimljivi ljudi!
I velesim se nekom slijedećem izletu s vama (posebno onom kojeg će voditi Alex, da ju u stopu mogu pratiti 🙂) jer ste zaista pozitivni, zanimljivi i opušteni. I to mi se sviđa.

Plan izleta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)