Humanitarna utrka Mliječna staza 2022.

Ured UNICEF-a za Hrvatsku poziva članove i članice HPD Runolist na sudjelovanje u virtualnoj humanitarnoj utrci Mliječna staza 2022.

Mliječna staza UNICEF-ova je tradicionalna humanitarna utrka za djecu i odrasle kroz koju podižemo svijest i prikupljamo sredstva za ključna ulaganja u dobrobit djece, mladih i obitelji u Hrvatskoj. Ove godine sudionike diljem zemlje okupljamo za jedan cilj – podršku mentalnom zdravlju djece i mladih u školama.

Aktivnosti planinarenja kojima bi članovi i članice   društva sudjelovali u Mliječnoj stazi mogu se organizirati u razdoblju od 9. do 18. rujna. Bilo bi nam drago da s nama podijelite vaša iskustva i fotografije tijekom trajanja Mliječne staze kako bismo zajedno širili svijest o važnosti podrške mentalnom zdravlju djece i mladih.

Informacije o Mliječnoj stazi i načinu prijave pročitajte u prilogu Poziv na sudjelovanje na Mliječnoj stazi, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na ovu e-mail adresu  utrka@unicef.hr ili broj telefona 01 4095 851.

Radujemo se zajedništvu na Mliječnoj stazi za mentalno zdravlje djece i mladih!

Letak – pdf

Uz srdačne pozdrave,

Bruno Korica

Odjel za prikupljanje sredstava

Tel +385 (0)1 4095 851, E-mail utrka@unicef.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)