HPD Runolist organizira Božićni domjenak

Drage planinarke i planinari,

družeći se od izleta do izleta, iz tjedna u tjedan, dođosmo i do kraja godine. Za tu prigodu HPD Runolist organizira Božićni domjenak koji će se održati u srijedu 11.12.2019. godine s početkom u 19.00 sati u prostorijama Društva na adresi Ribnjak broj 2, a kraj je kad sve pojedemo i  popijemo! 

Pozivamo  članove Društva da svojom prisutnošću uveličaju prigodu!
 
Ujedno imamo i malu zamolbu. Sve koji imaju želju i naravno mogućnosti, molimo da uz Društvo daju svoj doprinos kao i svake godine do sada i da sudjeluju zajedno s nama u pripremi ovog veselog događaja. Napravite kolače, neku salatu, možda  pitu. Ako niste spretni kuhari i kuharice možete donirati 20 kuna za sokove, piće i hranu. Dobrodošli su svirači, pjevači i ostali „slobodni umjetnici“.
 
Za organiziranje domjenka ispred Društva određene su kolegice Meri Filipović i Aleksandra Ljuba, a svi zainteresirani mogu prijaviti svoj dolazak uz obaveznu napomenu na koji način bi sudjelovali i pomogli u organizaciji na mail: domjenak.hpdrunolist@gmail.com kao i na tel. 091/5452142 (Meri) i 091/2221240 (Aleksandra).
Dobro došli! Obavezni dress code je  dobra volja i nasmijano lice! 😉

Vedro!!

HPD RUNOLIST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)