Aktivnosti markacističke sekcije

Novosti i planovi za 2023. godinu

Dijelimo s vama sjajne vijesti vezane uz napredak naše markacističke sekcije.

Društvo je odnedavno bogatije za dva Markacista voditelja. Naši Gordana Miklec i Željko Radovanić promaknuti su u ovo zvanje od strane HPS-a – čestitamo!

Jačanje kvalitete rada markacističke sekcije, kao i povećanje broja markacista, od velike su važnosti za Društvo.

Podsjećamo, Društvo je tijekom 2021. godine preuzelo uređenje i održavanje planinarskih puteva 503 i 504 na Velebitu, a kasnije i tijekom 2022. godine i nekoliko staza na Medvednici i na Žumberačkom gorju, sve s ciljem doprinosa razvijanju i održavanju planinarskih puteva u RH.

Društvu je u cilju i preuzimanje dodatnih puteva tijekom ove godine i u budućnosti, a tijekom godine organizira više markacističkih akcija.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane članove Društva da se pridruže radu markacističke sekcije i doprinesu sigurnosti i prohodnosti planinarskih puteva za sve planinare koji ih koriste.

Kako bismo olakšali prijave, rad markacističke sekcije i ujedno pružili mogućnost svim članovima da daju svoje prijedloge i komentare vezano uz uređene aktualne staze i uređenje novih staza, oformljena je i email adresa Sekcije koja glasi: markacisti.runolist@gmail.com

Hvala svima koji su darovali – ili će tek darovati – svoje vrijeme i trud kako bi doprinijeli radu Sekcije i svim planinarima olakšali planinarenje po stazama koje održavaju vrijedne ruke naših markacista!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)