Planinarenje i zdravlje ljudi - anketa

Planinarenje i zdravlje ljudi-anketa

Drage planinarke i planinari,

kada već nismo u mogućnosti zajedno planinariti i dok čekamo da dođe vrijeme za to, uključimo se u planinarenje na znanstveni način.

Izvršni Odbor Društva prihvatio je Plan i prijedlog naše članice i fizioterapeutkinje Petre Krstičević o provođenju istraživanja u sklopu našeg planinarskog Društva i da time damo svoj doprinos njoj i njenom timu koji provode istraživanje o utjecaju planinarenja na zdravlje ljudi, što je jedinstveni takav rad u Hrvatskoj i koji će biti predstavljen na 6. Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu koji će se održati ove godine u Ivanić-Gradu.

U tu svrhu, dostavljamo vam link za anonimnu anketu i pozivam vas sve da do 24.04.2020. odvojite par minuta vremena kako bi ovaj jedinstveni rad bio što uspješniji i kako bi pomogli u istraživačkom sagledavanju utjecaja planinarenja na zdravlje ljudi, a ujedno i promidžbi samog planinarenja i našeg Društva.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaGK0Mr46HXAw18LLS17nAJdwHoRCh_tuoe11jLE1xMlWaGg/viewform

Link za anketu biti će dostavljen i kroz druge aplikacije, te napominjemo da oni koji će ga zbog toga dobiti na više načina, ne trebaju ispunjavati više anketa već samo jednu.

 

Vedro!

Zoran Filipović

Predsjednik HPD-a Runolist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)