NAJAVA – 21.i 22.10.2017. izlet na Risnjak – OPŠ Runolist
Dana 21. i 22. 10. 2017. Polaznici Runolist opće planinarske škole imaju predispitni izlet na Velikom Risnjaku. Na domu i oko doma će se odvijati pripremni dio za ispit koji će se održati tjedan kasnije na Medvednici u domu Runolist.
Pošto je dom rezerviran za članove (polaznike) HPD Runolist, ovim putem pozivam ostale članove društva da nam se pridruže na ovom lijepom izletu.
Dok će polaznici  imati pripreme za ispit, svi ostali članovi imat će na raspolaganju vodiča koji ih može provesti po okolici velikog i malog Risnjaka.
Svi ste dobrodošli, ali vas molim da se javite srijedom na sastanku kako bismo znali koliko nas ide jer je broj mjesta za noćenje je ograničen.
Na izlet se ide osobnim autima, jer bus ne može doći do područja s kojeg krećemo.
Na domu je ostalo još 15 slobodnih ležajeva tako da su pozvani su svi zainteresirani. Upisivanje ide po principu “Tko prvi, njegova djevojk.”.Prednost naravno imaju članovi HPD Runolist. Sve ostale informacije možete dobiti na regularnom sastanku društva koji se održava srijedom u 19 h, ili kratke informacije na mob. : 099 / 212 0206. Tonči Buličić, profesionalni vodič.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)