HIGHLANDER Velebit i Medvednica

Upoznajte se s planinarskim izazovom HIGHLANDER Velebit i Medvednica na predstavljanju u Runolistu 18. travnja 2023.

Svi koji razmišljaju o ovom jedinstvenom iskustvu ili se jednostavno žele upoznati s detaljima pozivamo da dođu na promociju u samom sjedištu našeg Društva, Ribnjak 2, 18. travnja u 18 h.

Sjajna ekipa iz Highlandera zasigurno će vas motivirati svojim pričama, odgovoriti na sva vaša pitanja, a ima i veliko iznenađenje za sve koji se odluče prijaviti. Uz osnovne informacije u  nastavku veselimo se i susretu uživo kojeg je potrebno potvrditi putem linka na kraju teksta.

HIGHLANDER je planinarsko događanje koje promovira zdrav, sportski način života, aktivan odmor, digitalni detox, ali i poštovanje prema prirodi koja nam nudi prirodne ljepote i nemjerljive blagodati. Upravo zato, u znak zahvalnosti prema svemu što nam daje, sudionici HIGHLANDER-a slijede Leave No Trace i Erase The Trace filozofiju, odnosno brigu o prirodi gdje se sudionicima nalaže da ne ostavljaju ništa za sobom u prirodi, ali i da pokupe smeće koje pronađu putem te da razmišljaju o nasljeđu koje ostavljaju generacijama koje dolaze.

Sudionici imaju mogućnost biranja duže ili kraće rute, s obzirom da HIGHLANDER Velebit nudi dužine staze od 100 km (5 dana, HIGHLANDER Hercules), 51 km (3 dana, HIGHLANDER Pegasus) i 36 km (2 dana, HIGHLANDER Orion). 

Na kontrolnim točkama sudionike čeka edukativni i zabavni program, masaža i yoga.

Uz HIGHLANDER Velebit, koji se ove godine održava od 12. do 17. rujna, u lipnju, od 2. do 4. održava se i HIGHLANDER Medvednica, HIGHLANDER događaj organiziran na planini koja se uzdiže iznad glavnog grada. 

Atraktivnost lokacije, odlično održavana planinarska infrastruktura, dobra gastro-ponuda te blizina grada – čime je sudionicima olakšan dolazak na događaj i smanjen njihov ugljični otisak – samo su neke od prednosti dolaska na HIGHLANDER Medvednicu.

HIGHLANDER Medvednica savršena je prilika za ostaviti užurbani radni tjedan iza sebe te za uživanje u prirodi koja je vrlo često u neposrednoj blizini, a ne koristi se na najbolji mogući način. Ovo planinarsko događanje ujedno je i pravi mamac za sve ljubitelje hajkanja – kombinacija biciklizma i planinarenja – da se okušaju u novom izazovu, a Sljeme je idealna kulisa za stanovnike Zagreba i okolice da iskušaju vlastite granice na domaćem terenu. Tri dana u planinama u društvu zaljubljenika u planine i avanture iznjedrit će iskustvo koje se pamti za cijeli život.

Veselimo se susretu u Runolistu, 18. travnja u 18 sati na adresi Društva, Ribnjak 2, Zagreb.

Svoj dolazak potvrdite putem online obrasca

fotogalerija HIGHLANDER Velebit

fotogalerija HIGHLANDER Medvednica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)