Dragi Runolistaši i dragi budući visokogorci

Daje se na znanje kako smo aktivirali našu Visokogorsku sekciju unutar Društva.

Za sve one željne pomicanja granica, širenja iskustava, napredovanja i koračanja po ozbiljnijim terenima, biti će pravi izazov i poslastica priključiti se. Ovo je prilika za sve one koji žele više, korak dalje, prema novim horizontima i nezaboravnim iskustvima. Vjerujemo kako će među vama biti zainteresiranih uključiti se u rad naše sekcije.

Kandidati moraju biti iskusni planinari, imati završenu opću planinarsku školu i biti u dobroj psihofizičkoj kondiciji. Što se tiče dodatne potrebne osobne opreme, istu možete iznajmiti u Društvu, i to je za početak dovoljno. Svi koji pristupe i  budu primljeni u sekciju, biti će uključeni u zatvorenu grupu primatelja svih obavijesti vezano za aktivnosti VGS sekcije.

Raspisi izleta nisu javni, a izvješća i fotografije izleta će se objavljivati na društvenim mrežama i webu. Cilj nam je zajednički brusiti vještine kroz ljetne, jesenske i zimske visokogorske izlete i treninge. Biti će tu pomalo svega, od osiguranih klinčanih puteva, ferata, penjanja, težih kondicijskih izleta, zimskih avantura pa nadalje.

Rastemo kad razbijamo vlastite strahove, izlazimo iz poznate zone sigurnosti, postajemo u konačnici bolji ljudi. Nakraju svega dijelimo gomilu zajedničkih doživljaja, trenutaka, ushita i vidika. Upoznati ćemo bolje sami sebe, uspješnije se nositi sa svakodnevnim životom, lakše ćemo pronaći balans.

Pozivamo Vas da nam se javite i ispunite prijavnicu koja se nalazi na linku:  PRIJAVNICA

Popunjene prijavnice su nam signal Vašeg interesa, a nakon primitka određenog broja prijava, javiti ćemo Vam se s odgovorom jeste li primljeni. Osnovni preduvjet za učlanjivanje u VGS sekciju je završena OPŠ i članstvo u HPD Runolistu.

Sretno i vedro

Vaša VGS sekcija